Навчання

 

Міжкультурні комунікаційні тренінги

 

Навчання комунікаційної компетенції у нашому інституті cтавить за мету підвищити здатність учнів та студентів найефективніше виконувати міжнародні ділові завдання та користуватися найвищим рівнем мовленнєвого етикету.

  • Eтно маркетинг
  • Фактори успіху
  • Експертиза культури
  • Навчання через практику
  • Підготовка лідерів
  • Підтримка інновацій

 

 

Публічні лекції та семінари

 

 

 

Рефлексії

Інтеграція експертної спільноти навколо обговорення актуальних україномовних та німецькомовних культурних документів (візуальні зображення, літературні твори, відеоматеріали).

Пошуки та “розкодовування” української та австрійської ідентичності через рецепцію конкретних документів та кроскультурні інтелектуальні досвіди.

Континуальна рефлексія cуспільно-політичних процесів в Україні в контексті мультикультурного та мультидисциплінарного аналізу.

 

 

 

Аналіз текстів

Аналіз візуальних матеріалів

Аналіз фільмів


Зустрічі відбуваються один раз на місяць.

Більше інформації за запитом: office@europcity.eu

Мовні школи

 

Місія інституту це налагоджена комунікація між Східною та Західною Європою та міжкультурний обмін в інноваціях освіти. Процес вивчення мови відбувається імпліцитно, як високо стимулююча похідна для опанування нових змістів. Спілкування з живими носіями мови та перебування в тематичному середовищі є головними принципами навчання.

 

Актуальні мовні курси і терміни проведення: office@europcity.eu 

 


Практика

Наш інститут проводить обмін спеціалістів різних галузей.

Якщо Ви працюєте на фірмі, за будь-яким напрямком і бажаєте покращити фаховість завдяки досвіду в іноземній компанії вашої професійної сфери, звертайтесь до нас.

office@europcity.eu

 

 

Культурно-навчальні подорожі містами

Запрошуємо з нами тестувати реальність іншого міста з культурно дослідницьким поглядом. Намалюйте свою мапу міста, в яке приїхали!

Наступні подорожі:

 

Львів

 

 

 

    Мішкольц